Телефон за поръчки 
0899 895 577

 • Начало
 • Условия за договор за онлайн кредит от Уникредит

Условия за договор за онлайн кредит от Уникредит

УСЛОВИЯ, НА КОИТО КЛИЕНТЪТ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ, ЗА ДА БЪДЕ ВЪЗМОЖНО РАЗГЛЕЖДАНЕТО И ОДОБРЕНИЕТО НА ДОГОВОРА ЗА ОНЛАЙН КРЕДИТ ОТ УНИКРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ АД:

Да е български гражданин, с постоянно местоживеене на територията на Република България;

Минимална възраст в момента на кандидатстване 18 навършени години;

Максимална възраст при изтичането на периода (срока) на кредита – 75 навършени години.

Право да кандидатства за отпускане на кредит има само ползвател, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включени в поръчката.

Минималната месечна вноска по одобрен кредит не може да бъде по-малка от 20 (двадесет) лева.

Ползвателят се уведомява по телефона от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в случай, че се налага промяна наброя вноски, различен от желания брой посочен от ползвателя.

ИНСТРУКЦИЯ – ПОКУПКА НА ИЗПЛАЩАНЕ С УНИКРЕДИТ КЪНСЮМЪР ФАЙНЕНСИНГ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА VEGA 2002:

 1. След като сте избрали желаната стока, моля, изберете най-удобната за Вас месечна вноска с помощта на УниКредит калкулатора.
 2. За да продължите напред, моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани от Уникредит Кънсюмър Файненсинг, по описания в документа начин и за целите посочени в него.
 3. Очаквайте обаждане от сътрудник на УниКредит в работно време (от 09:00 до 21:00 часа в делнични дни иот 10:00 до 20:00 часа в почивни дни), със съдействието на когото ще финализирате процеса на кандидатстване за потребителски кредит.
 4. След като искането Ви за финансиране бъде разгледано, служител на УниКредит ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение.
 5. Ако искането Ви за кредит е одобрено, преди да получите стоката си е нужно да подпишете документите свързани с договора за кредит.
 6. Служител на УниКредит ще се свърже с Вас по телефона в работен ден, за да уточните детайлите относно изпращането на документите свързани с кредита, които трябва да подпишете.
 7. Документите ще получите на следващия работен ден с куриер.
 8. ВАЖНО! Необходимо е предварително да подготвите фотокопие на двете страни на лична Ви карта. Собственоръчно трябва да напишете „Вярно с оригинала!“, датата и да се подпишете.
 9. Куриерът ще ви даде за подпис документи в два идентични екземпляра – единият остава за Вас, а другият трябва да подпишете и да върнете на куриера. Заедно с единия екземпляр от документите за кредита трябва да върнете на куриера и фотокопието на личната Ви карта.

Документите, които ще получите са: Договор за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Общи условия за отпускане на стоков кредит (2 екземпляра), Погасителен план (2 екземпляра), 2 екземпляра от Сертификат за застраховка (ако кредитът е защитен) Общи условия за застрахователна програма.

 1. Моля, внимателно разгледайте и подпишете документите на обозначените места, след което добавете копието на личната Ви карта и върнете документите на куриера.
 2. След като УниКредит получи коректно подписаните документи, служител на Vega 2002 ще се свърже с Вас, за да уточните доставката на стоката.
Сравнение на продукти